fa 4 anys

ERC pacta amb el PSOE concedir ajudes extra a l’escola concertada.

Gir inesperat al Congrés dels diputats

Gir inesperat al Congrés dels diputats

Gir inesperat respecte a l’escola concertada. PSOE i Podemos han registrat amb ERC una esmena per eliminar l’exclusió que inicialment s’havien plantejat respecte a aquest tipus d’ensenyament -que és de titularitat i gestió privada, però està sostinguda amb fons públics-, de manera que també pugui accedir als fons extra per adaptar els centres educatius a l’epidèmia del coronavirus.

L’escola concertada i destacats dirigents eclesiàstics havien reclamat igualtat de tracte respecte a la xarxa pública. El mateix havien fet diversos partits de l’oposició, de manera destacada el PP, Ciutadans i el PNB. Els dos partits que integren el Govern han optat finalment per introduir una esmena que obre la porta al fet que també la concertada pugui rebre diners públics addicionals. I han decidit pactar amb ERC

L’esmena pactada per socialistes i Podem amb ERC manté les dues primeres frases de l’article 18.1 de el text sobre la política educativa: “Increment dels recursos púbics dedicats a l’educació i les beques. Enfortir l’educació pública com a columna vertebral del nostre sistema educatiu incrementant la inversió de forma coordinada amb les comunitats autònomes en el marc de la Conferència Sectorial”.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments