fa 2 anys

EN DIRECTE | Reunió entre Cambray i els sindicats educatius del professorat

Cambray ja està assegut amb els representants dels sindicats d’educació per atendre les seves negnegociacions.

Cambray ja està assegut amb els representants dels sindicats d’educació per atendre les seves negnegociacions.

Article i fotos de David Melero

Aquesta darrera nit desenes de professores i professors adherits i afins als sindicats d’educació han fet nit a la 5a planta del departament d’ensenyament, ocupat desde les 11h del matí.

Avui a primera hora s’ha rebut la notícia que el conseller d’educació Cambray és reunirà amb els sindicats a les 10:30h per atendre les seves reivindicacions.

Cambray ja és al departament d’educació, i s’està esperant a algun dels representants del sindicat per a fer la reunió. Ara a les 10:30 ha entrat Cambray a la sala on ja s’està duent a terme la reunió amb els sindicats d’educació.

Aquí sota anirem donant més detalls sobre el desenvolupament de la negociació.

Més d’una seixantena de persones ara mateix a les portes del departament d’educació en motiu de suport a les desenes de persones que ocupen el departament i a les representants reunides amb Cambray

“És una mesura per a l’alumnat, per a la conciliació famíliar i per a que els que tenen problemàtica econòmica puguin aprofitar més temps les beques menjador. Menys vacances pel professorat i una millora per l’alumnat.”, acaba de declarar Cambray.

Els sindicats acaben d’anunciar una vaga de 5 dies al març i el no inici de curs com està establert si segueix aquesta postura immobilista i anti negociadora del conseller Cambray.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments