fa 4 anys

Els MIR de Catalunya es planten i van a la vaga

3 dies de vaga dels metges residents de Catalunya

3 dies de vaga dels metges residents de Catalunya

Després de la proposta de les patronals i de l’ICS (Institit Català de la Salut) i sense arribar a cap acord, avui s’inicien 3 dies de vaga per part dels MIR (Metges Interns Residents) a Catalunya.

El Sindicat veu insuficients les propostes rebudes, fet que ha donat lloc a mantenir la convocatòria de la vaga.

Cartell informatiu Vaga Mir Catalunya

El passat mes de juliol, l’ICS va proposar un increment del 5% en la retribució base al llarg dels propers 2 anys, control de jornades actives i de descans establertes per llei i posada en funcionament d’una comissió de seguiment dels programes de formació sanitària. Però tot això no és suficient segons indiquen des del Sindicat, ja que l’únic que asumeixen, per part de les patronals, és l’actual incumpliment.

Des del compte de Twitter @vagaMIRsCat es pot seguir el minut a minut del desenvolupament del dia d’avui, que aparentment, està transcorrent amb força tranquil.litat.

Tenint en compte la situació de pandèmia que estem vivint, aquesta convocatòria no ha estat rebuda amb bons ulls pels usuaris del Sistema Sanitari Català. De la mateixa manera han quedat ajornades algunes visites programades per aquests 3 dies.

Des del Departament de Sanitat, però, es garantitzen els serveis d’urgències amb total normalitat.

Consultes telefòniques a la nova normalitat de les visites mèdiques.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments