fa 4 anys

Els CDR convoquen una concentració a Perpinyà dues hores abans de l’acte de Puigdemont

Els CDR Internacionals han convocat una concentració a Perpinyà al mateix lloc on el Consell de la República farà el seu acte amb els europarlamentaris Puigdemont, Comín i Ponsatí. L’hora de la convocatòria és a les 10 del matí, dues hores abans que comenci l’acte que suposarà el retorn del president Puigdemont a terres catalanes. […]

Els CDR Internacionals han convocat una concentració a Perpinyà al mateix lloc on el Consell de la República farà el seu acte amb els europarlamentaris Puigdemont, Comín i Ponsatí. L’hora de la convocatòria és a les 10 del matí, dues hores abans que comenci l’acte que suposarà el retorn del president Puigdemont a terres catalanes. […]

Els CDR Internacionals han convocat una concentració a Perpinyà al mateix lloc on el Consell de la República farà el seu acte amb els europarlamentaris Puigdemont, Comín i Ponsatí. L’hora de la convocatòria és a les 10 del matí, dues hores abans que comenci l’acte que suposarà el retorn del president Puigdemont a terres catalanes. Segons el comunicat emès, els convocants volen tornar a omplir els carrers i reactivar els CDR.

L’objectiu de la concentració és fer una concentració com tantes altres que han organitzat per diverses ciutats europees com París, Berlin o Londres. No transcendit si hi haurà alguna acció, reivindicació o pancarta per visibilitzar la convocatòria però sí que es busca evidenciar que els CDRs contionuen ben vius i combatius. Serà complicat saber l’èxit i l’abast real de l’acció perquè segurament s’ajuntaran amb el centenar de milers de persones que seran a lloc esperant pel començament de l’acte del Consell de la República.

Les organitzacions independentistes diuen que volen seguir escampant la revolta més enllà de partits i de lideratges. Animen a tothom a dur la bandera del tricentenari i concentrar-se al Parc de les Exposicions de Perpinyà aquest dissabte 29 de febrer a les 10 del matí. L’objectiu és aconseguir la reactivació dels Comitès de Defensa de la República per defensar activament la independència de Catalunya.

Els CDR internacionals han fet públic el següent comunicat a través de les xarxes socials:

1. La convocatòria dels CDRs internacionals, NO cridem al boicot. L’objectiu i crida és a la participació i retrobada entre catalans exiliats i CDR Nacionals i Internacionals que segueixen actives en la defensa de la República Catalana.

2. Que expressem els màxim suport, estima i força a tots aquells col•lectius, moviments i grups que treballen o han treballat en pro d’una República Catalana.

3. Apostem per una CONVOCATÒRIA de CDRs per tal de poder gaudir d’una jornada de reivindicació amb les companyes de la Catalunya Nord i tots aquells exiliats que ara poden moure’s per Europa sense problemes.

Crida a Reactivar els CDRs a Perpinyà

El segon dia d’Octubre 2017, amb tots els vots comptats i tots aquells vots que van ser segrestats per la policia Franquista, dels tres milions de persones que van atendre a la crida a les urnes, totes vam ser CDR en aquell moment, Perquè en aquell moment vam voler defensar el referèndum i els vots en una acció de resistència pacífica.

Quasi totes les persones que vam votar aquell dia continuem encara essent CDR i defensant la República.

Per tal d’aconseguir la República Catalana, i de tombar la monarquia espanyola, l’única manera que preveiem és l’independència. L’alliberament de Catalunya des del punt de vista econòmic, social, cultural, històric, lingüístic, judicial i d’opressió a la premsa per part de l’Estat Espanyol. La República dels Països Catalans ha de ser basada en principis ètics i polítics fonamentals: Antifeixisme, Antiracisme i Feminisme. Ens basem i ens inspirem en els moviment de desobediència pacífica. Cap cessió davant de tot que suposi una rendició que traeixi la força de transformació social i història de l’1 d’Octubre.

Tornarem a emplenar els carrers. Us cridem a totes a particiapar en la reactivació dels CDRs.

Quan: 29.02.2020 a les 10:00h
On: Parc des Expositions, Perpinyà
Com trobar-nos: Segueix les banderes negres del tricentenari

Països Catalans, 21 de Febrer de 2020

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments