fa 5 anys

Els acampats a Plaça Universitat adverteixen d’un possible desallotjament imminent

En el quart dia de l’acampada a Plaça Universitat on es reuneixen ja més de 500 tendes i més d’un miler de joves, es comença a obrir la possibilitat d’un desallotjament a curt termini. Així ho han expressat els estudiants acampats a través d’una nota de premsa on es fa una crida a mantenir la […]

En el quart dia de l’acampada a Plaça Universitat on es reuneixen ja més de 500 tendes i més d’un miler de joves, es comença a obrir la possibilitat d’un desallotjament a curt termini. Així ho han expressat els estudiants acampats a través d’una nota de premsa on es fa una crida a mantenir la […]

En el quart dia de l’acampada a Plaça Universitat on es reuneixen ja més de 500 tendes i més d’un miler de joves, es comença a obrir la possibilitat d’un desallotjament a curt termini. Així ho han expressat els estudiants acampats a través d’una nota de premsa on es fa una crida a mantenir la protesta a Plaça Universitat i sumar més suports.

L’avís arriba després de les últimes mediacions amb Mossos i institucions públiques

Coïncidint amb l’acampada el CDR ha convocat per aquest dissabte a les 8 del vespre una mobilització per denunciar la repressió exercida en les darreres setmanes per part dels governs i exigir la dimissió del conseller Buch.

Pel que fa a les activitats programades durant aquest dissabte cal destacar la presència de la lluita internacionalista a través de xerrades sobre la situació del poble saharaui, el poble kurd, diversos pobles en lluita d’Amèrica Llatina i una columna a la manifestació solidària amb Rojava.

Adjuntem la nota de premsa enviada aquest dissabte:

En el quart dia d’acampada, el projecte es consolida i es reforça. Joves i estudiants ofereixen xifres de participació: més de 500 tendes i més de 1.000 acampats. La jornada d’avui s’ha centrat en la lluita internacionalista; xerrades sobre la situació del poble saharaui, el poble kurd i diversos pobles en lluita d’Amèrica Llatina i una columna a la manifestació solidària amb Rojava.

Els estudiants acampats alerten d’un possible imminent desallotjament, després de les últimes mediacions amb Mossos i institucions públiques. La Generació 14O fa una crida pública a acampar per mantenir la protesta a Plaça Universitat.

El CDR Barcelonès ha convocat una mobilització a les 20:00h a Plaça Universitat per denunciar la repressió exercida en les darreres setmanes per part dels governs i exigir la dimissió del conseller d’Interior Miquel Buch.

Al vespre s’emetrà el documental Los muros de agua, sobre la crisi de refugiats al Mediterrani.

Acampada Plaça Universitat

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments