fa 4 anys

El PSC-Units interroga el Govern per la situació a Igualada i pel material sanitari comprat per combatre la covid-19

Pregunten pels ERTO en empreses de transport sanitari, pel 061 i per quants MIR i jubilat s’han incorporat al sistema

Pregunten pels ERTO en empreses de transport sanitari, pel 061 i per quants MIR i jubilat s’han incorporat al sistema

El PSC-Units ha registrat aquest dijous al Parlament una bateria de preguntes en relació al confinament i situació del coronavirus a Igualada i a la Conca d’Òdena. També pregunten els ERTO en empreses de transport sanitari i en alguns centres assistencials, quants contractes ha fet el Govern durant aquest any per la compra de material sanitari per l’epidèmia de grip habitual i per la covid-19.

En aquest paquet de qüestions, pregunten quants estudiants de MIR i jubilats s’han incorporat durant el març i abril per fer front a aquesta crisi. D’altra banda, formulen una pregunta sobre l’atenció telefònica a través del 061 i el 112, i quines mançanes i errors han descobert.

Els socialistes també pregunten al Govern per quin motiu van visitar el vicepresident, Pere Aragonès, i la consellera de Salut, Alba Vergés, el centre del Servei d’Emergències Mèdiques “quan ja era evident que calia evitar tots els desplaçaments”.Els socialistes demanen els resultats dels estudis epidemiològics a Igualada i la Conca d’Òdena, per nombre de contagis, ingressos, pacients crítics o greus i número de defuncions, i volen conèixer els “criteris tècnics” de la conselleria d’Interior per “canviar l’estat de confinament i la seva continuïtat”.

Pregunten pels ERTO en empreses de transport sanitari, pel 061 i per quants MIR i jubilat s’han incorporat al sistema

També pregunten “a què es deu l’índex de mortalitat tan alt sobre els contagiats a la Conca d’Òdena“.Entre altres preguntes relacionades amb Igualada, el PSC-Units s’interessa per quants professionals nous s’han incorporat a l’Hospital d’Igualada,, vol saber per quin motiu es va acusar a una professional sanitària de ser la pacient 0 a Igualada, si s’ha demostrat que el focus de la covid-19 es va produir en un sopar i quina posició té el Govern sobre “les contradiccions” de la consellera Alba Vergés en les rodes de premsa i els professionals de l’Hospital d’Igualada.

També exigeixen saber per quin motiu Vergés “no va protegir” als professionals de l’Hospital d’Igualada, i per quin motiu des del Departament “no s’ha facilitat informació detallada als ajuntaments afectats de l’estat de confinament a Igualada i a la Conca d’Òdena o l’evolució dels contagis”.


ACN Barcelona

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments