fa 4 anys

El PPC proposa un pla urgent de 10 MEUR per a la indústria i 30 MEUR en ajudes a autònoms contra el coronavirus

Els populars volen “col·laboració lleial” amb el ministeri de Sanitat per aconseguir tests ràpids

Els populars volen “col·laboració lleial” amb el ministeri de Sanitat per aconseguir tests ràpids

El ppc ha presentat una bateria de propostes al Govern per pal·liar els efectes del coronavirus. Entre algunes de les mesures, els populars aposten per crear un pla urgent de 10 MEUR perquè la indústria es pugui reorientar cap a la fabricació de materials contra la covid-19.

Per als autònoms, el ppc demana que s’incrementi fins als 30 MEUR les ajudes. També els proposen una línia de préstecs i avals de menys de 100.

000 euros a tipus d’interès 0 i fins a 10 anys de retorn, així com ampliar la prestació de fins a 2.000 euros per a autònoms que acreditin una reducció dràstica d’ingressos.

Els populars volen “col·laboració lleial” amb el ministeri de Sanitat per aconseguir tests ràpids

A més, el ppc també ha reclamat “col·laboració lleial” amb el ministeri de Sanitat i comunitats autònomes per obtenir proves ràpides i material de protecció.

En l’àmbit de la salut, el ppc vol que es facin proves ràpides de coronavirus a tothom que presenti possibles símptomes, així com construir un hospital de campanya en col·laboració amb l’UME. També proposa crear un protocol per distribuir medicaments a domicili a través de les oficines de farmàcia.

Demanen ajuts per a famílies vulnerables, atenció individualitzada a les residències i un programa d’intermediació per buscar acords entre llogaters i arrendataris, així com establir un bonus de lloguer social per a persones vulnerables.En clau laboral, el ppc vol que es creï una plataforma telemàtica per tramitar de manera més simple els ERTO.

El ppc també reitera que cal replantejar el projecte de pressupostos i no crear nous impostos ni pujar tributs i taxes. A més, vol que es demani al govern espanyol que els ajuntaments puguin aplicar el superàvit a accions contra la pandèmia i se li reclami 443 MEUR corresponents a la liquidació de l’IVA del 2017.


ACN Barcelona

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments