fa 4 anys

El Parlament oferirà a partir de dilluns visites virtuals guiades

Es poden concertar a través del portal web de la institució

Es poden concertar a través del portal web de la institució

El Parlament oferirà a partir de dilluns visites virtuals guiades de 360 graus per mantenir obertes a la ciutadania les portes de la institució durant el confinament pel coronavirus. Segons un comunicat de la cambra catalana, les visites es poden concertar a través del portal web del Parlament.

Es faran de dilluns a divendres a les 12 hores amb grups limitats de participants, amb l’objectiu que siguin tan personalitzades com sigui possible. El personal del Parlament que habitualment fa les visites presencials serà l’encarregat de conduir virtualment el ciutadà pels espais més emblemàtics del palau i explicar-los-en la història, l’arquitectura i la feina que fan els 135 diputats.

Els ciutadans podran pujar de manera virtual per l’escala d’honor fins a la planta noble i accedir, entre altres espais, al saló de sessions, als salons de passos perduts i de canelobres, a algunes sales de comissions, al despatx presidencial o a la sala on es reuneixen la Mesa i la Junta de Portaveus.La visita es complementarà amb una mostra fotogràfica procedent de l’arxiu històric del Parlament, que permetrà veure com era l’edifici en les diverses etapes de la seva història.

Es poden concertar a través del portal web de la institució

Un cop acabada la visita, d’una durada màxima d’una hora, els participants podran fer preguntes o resoldre dubtes amb el guia especialista que els haurà acompanyat al llarg del recorregut.Un cop sol·licitada la visita, el guia encarregat de fer-la es posarà en contacte amb el ciutadà amb un correu electrònic que contindrà l’enllaç a l’aplicació de videoconferències a què haurà d’accedir i les indicacions que haurà de seguir.

La crisi sanitària ha provocat que s’hagin suspès les visites presencials a l’edifici, que cada any rep 70.000 visitants de mitjana.


ACN Barcelona

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments