fa 6 anys

El nº2 del PP incendia les xarxes definint Espanya amb un poema franquista: “És el net orgull de la història de la raça”

El Salvados de diumenge va reunir a cinc presidents autonòmics per posar sobre la taula el debat de què és Espanya. El secretari general del PP va incendiar les xarxes en prendre prestat un poema franquista que parla d’Espanya en termes de raça i religió.

El Salvados de diumenge va reunir a cinc presidents autonòmics per posar sobre la taula el debat de què és Espanya. El secretari general del PP va incendiar les xarxes en prendre prestat un poema franquista que parla d’Espanya en termes de raça i religió.

El Salvados de diumenge va reunir a cinc presidents autonòmics per posar sobre la taula el debat de què és Espanya. Una discussió en la qual també va voler donar la seva opinió Teodoro García Egea. El secretari general del PP va incendiar les xarxes en prendre prestat un poema franquista que parla d’Espanya en termes de raça i religió.“Com definirien Espanya cinc presidents autonòmics?”, Es preguntava Jordi Évole al programa “Trencaclosques espanyol” de Salvados. En resposta, el president de la Comunitat de Madrid Àngel Garrido responia: “Espanya és un país del qual sentir-se orgullós”; mentre el president de la regió de Múrcia defensava que és “un projecte comú i solidari en què tots hem es tractats per igual”.

Per la seva banda, Teodoro García Egea decidia sumar-se a les respostes amb un poema que va pujar a Twitter. “Espanya som tu i jo”, comença el primer vers. “És el cel blau”, continua el segon. Un tercer ja afirma, sense embuts que “Espanya és el net orgull de la història de la raça”. També és “el Pare Nostre que reses pel matí i el vermell i groc que posa aquest nus a la gola”.

En poques hores, el secretari general dels populars rebia centenars de respostes per part dels usuaris de la xarxa social per fer al·lusió a la raça i al déu en la seva definició d’Espanya.


També va ser criticat en un primer moment per no citar el creador del poema, atribuït a Federico Grases, un comandant legionari. Encara que en realitat l’autor és José Luis Santiago de Merás, advocat espanyol mort el 1982 que, al llarg de la seva vida, va escriure diversos poemes d’exaltació pàtria i franquista.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments