fa 4 anys

El New York Times critica als polítics espanyols

“En la pròximes eleccions no hauríem d’oblidar els responsables de la desastrosa gestió de la pandèmia”

“En la pròximes eleccions no hauríem d’oblidar els responsables de la desastrosa gestió de la pandèmia”

Avui han publicat un article a la seva edició en castellà titulat “La incompetència dels polítics espanyols pot ser tan mortal com la Covid-19”. En aquest article, han analitzat el paper del govern central i els polítics espanyols en general al llarg de l’evolució de la pandèmia.

L’autoria pertany al periodista i exdirector d’El Mundo David Jiménez que ha carregat durament contra la gestió del govern espanyol i amb el govern d’Ayuso per el seu pla d’actuació a Madrid. L’article en qüestió posa en manifest que els ciutadans van complir les directrius imposades durant l’estat d’alarma a la primera onada i considera que ara els espanyols se senten  “impotents i la indignats” al veure que  tots els seus esforços s’han anat a norris per culpa “d’uns polítics que no va complir la seva part del tracte”.

A part, proposa “profundes reformes” per acabar amb la incompetència política espanyola. Entre elles, hi trobem: una reforma educativa, canviar la llei electoral perquè els votants triïn els seus representants en llistes obertes, replantejar-se la organització territorial i renovar les institucions, entre d’altres.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments