fa 6 anys

El Govern espanyol traurà 3.000 milions del Fons de Reserva per a la paga de Nadal de les pensions

Així ho ha assegurat la ministra de Treball, on ha explicat que sumarà a aquest import els 6.300 milions d’euros que sobren del préstec del Tresor que l’Estat va concedir a la Seguretat Social en els pressupostos generals per 2018.

Així ho ha assegurat la ministra de Treball, on ha explicat que sumarà a aquest import els 6.300 milions d’euros que sobren del préstec del Tresor que l’Estat va concedir a la Seguretat Social en els pressupostos generals per 2018.

El Govern preveu treure 3.000 milions d’euros del Fons de Reserva de la Seguretat Social per abonar la paga extra de Nadal de les pensions, el que deixarà l’anomenada “guardiola de les pensions” en uns 5.000 milions d’euros.

Així ho ha assegurat la ministra de Treball, Magdalena Valerio, en una entrevista a El País, on ha explicat que sumarà a aquest import els 6.300 milions d’euros que sobren del préstec del Tresor que l’Estat va concedir a la Seguretat Social en els pressupostos generals per 2018.Valerio ha acusat l’anterior govern del PP de “mirar cap a un altre costat” durant els últims anys en què ha estirat el Fons de Reserva, que va arribar a estar dotat amb 67.000 milions, i ha mostrat les dificultats a què s’enfronta per ” donar un gir ‘copernicà’ al transatlàntic que és la Seguretat Social “.

Ha descartat que el Govern estigui pensant a ampliar l’edat de jubilació o el còmput d’anys per al càlcul de la pensió, però s’ha mostrat a favor de revisar les prestacions que es paguen amb càrrec a la Seguretat Social, i ha apuntat que les de paternitat i maternitat “tenen a veure amb la política d’Estat”.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments