fa 4 anys

Josep Bou retira llaços grocs de l’Ajuntament

El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha retirat tots els llaços que estaven col·locats en unes balles situades davant de l’Ajuntament de Barcelona.

El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha retirat tots els llaços que estaven col·locats en unes balles situades davant de l’Ajuntament de Barcelona.

Després de l’acció d’aquesta matinada ,coincidint amb la manifestació d’algunes desenes de persones que es concentraven a la plaça Sant Jaume recolzant a favor del president Quim Torra, Bou ha penjat a Twitter com, segons ell, netajava els carrers de Barcelona.

El regidor del partit popular a escrit al tuit “Limpiando el mobiliario público, si los quieren colocar que los coloquen en su casa“.”¡Por la neutralidad del espacio público y para que el Ayuntamiento siga siendo la casa de todos!”

Davant d’aquest acte feixista alguns manifestants s’han dirigit al regidor popular fent crits de “fora feixistes“. Bou ha contestat a una de les dones que li retreia el fet amb la frase “la República, a casa seva“. També ha demanat “educació i elegància” als independentistes que protestaven i ha conclòs que “no val la pena amb gent així” discutir-se.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments