fa 3 anys

El diputat Josep Tarín demana als visitants dels parcs naturals que respectin el medi rural i natural i que es comportin amb civisme

Diferents personalitats polítiques fan una crida al respecte i el civisme.

Diferents personalitats polítiques fan una crida al respecte i el civisme.

El diputat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d’Incendis Forestals, Josep Tarín, ha visitat, aquest diumenge, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac on ha pogut comprovar l’aplicació de la regulació de trànsit aprovada aquesta mateixa setmana.

Tarín ha demanat als visitant dels parcs naturals «que respectin el medi rural i natural i que es comportin amb civisme». A més, també ha fet una valoració positiva de les mesures aplicades aquest cap de setmana ja que «no hi ha hagut una sobresaturació dels espais naturals».

Cal recordar que la Diputació de Barcelona, Núria Marín, va anunciar dijous un conjunt de mesures que tenen per objectiu regular els accessos de vehicles als parcs naturals del Montseny i de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Dins el recinte del Parc Natural del Montseny hi ha actualment 1.044 places d’aparcament i al costat dels nuclis de població de la zona n’hi ha 551. El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac en té 366 i a les poblacions properes n’hi ha 773 més.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments