fa 4 anys

El conseller Sàmper manté amb La Paeria de Lleida una reunió en matèria de seguretat.

Interior està vetllant i treballant per a la millora de la seguretat pública, segons Miquel Samper.

Interior està vetllant i treballant per a la millora de la seguretat pública, segons Miquel Samper.

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, i el paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo, van mantenir ahir al matí una reunió de treball en la qual s’ha tractat, entre d’altres, la millora de la seguretat als diferents barris de la ciutat, de la Llei de Policia de Catalunya, projecte que impulsa el Departament d’Interior, que ha de significar un impuls per a la seguretat del municipi.

A la reunió, feta de manera telemàtica, també hi ha participat, el director general de la Policia, Pere Ferrer; la directora dels Serveis Territorials d’Interior a Lleida, Montserrat Meseguer; l’intendent sotscap de la regió de Lleida, Jordi Dalmau; l’inspector cap de l’Àrea Bàsica Policial Segrià – Garrigues – Pla d’Urgell, Xavier Salvador Ribelles; l’intendent cap de la Guàrdia Urbana de Lleida, Josep Ramon Ibarz; i el sotscap de la Guàrdia Urbana de Lleida, Josep Ramon Mallada; entre d’altres autoritats.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments