fa 3 anys

El Barça Femení s’imposa per un clar 4-1 a l’Arsenal

El Barça Femení s’imposa per un clar 4-1 a l’Arsenal en un partit on les jugadores blaugranes van dominar per complet al llarg dels 90 minuts.

Article i imatges de Martí Segura Ramoneda

A la primera part van marcar Mariona al 31′ i Alèxia Putellas al 42′ anant al descans amb un 2-0. Tot just inicar-se la segona meitat, tan sols dos minuts més tard, va marcar Oshoala, més tard al 74′ les ‘gunners’ van retallar distàncies amb un gol a pilota parada després una falta al lateral de l’àrea culer, però al 84′ deu minuts més tard, Lieke Martens, que va entrar en el minut 71 per Oshoala va marcar el 4 després d’un 1vs1 amb la portera de l’Arsenal i picar-la per sobre.

Finalment en l’últim minut de l’afegit (90′ + 5′), Putellas va tenir l’opció d’augmentar el nombre de gols a 5, amb un xut des del punt de penal, però la portera de l’Arsenal va realitzar una gran aturada per evitar ‘la maneta’ blaugrana.

Després d’aquest partit el Barça va fer un cop a la taula en l’àmbit europeu, i demostrant el seu nivell tant en la Lliga Iberdrola com en la UWCL.