fa 4 anys

EDITORIAL | Si el rei vol corona, corona li darem

Les protestes hi seran, les cassoles tornaran a sonar allà per on passi la comitiva reial recordant al Borbó que aquesta terra ha deixat de ser seva.

Les protestes hi seran, les cassoles tornaran a sonar allà per on passi la comitiva reial recordant al Borbó que aquesta terra ha deixat de ser seva.

Divendres el rei espanyol, Felipe VI, vindrà de bracet amb el president espanyol, Pedro Sánchez, a entregar uns premis a Barcelona. L’ANC i els CDR han convocat protestes contra la presència del monarca del qui no obliden l’infame discurs del tres d’octubre del 2017.

Sobta que ara la Moncloa deixi que el Borbó trepitgi terres catalanes quan fa unes setmanes va impedir que fos en l’acte de traspàs de la cúpula del poder judicial. Potser era massa pròxim a les protestes de l’aniversari del referèndum i sabien el mal que el rei havia fet?

Les tensions entre la Moncloa i la Casa Reial creixen cada vegada que s’anomena Catalunya. Segurament els dirigents socialistes recorden les protestes que hi ha cada vegada que el rei visita la terra on va autoritzar la violència gratuïta de les forces policials espanyoles.

I aquesta vegada, si les protestes són més tímides, serà per un exercici de responsabilitat en la lluita contra l’avenç del virus. Però les protestes hi seran, les cassoles tornaran a sonar allà per on passi la comitiva reial recordant al Borbó que aquesta terra ha deixat de ser seva.

El descrèdit de la monarquia espanyola imposada per Franco és total: corrupció, amants, col·laboració amb dictadures i països on no es respecten els drets humans…, la llista és ben llarga i ja ha fet fugir (perquè aquest sí que ha fugit) el rei emèrit Juan Carlos I. L’estaca està corcada i amb una bona estirada de ben segur que caurà.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Així es vol anar escalfant l’ambient abans de la visita del monarca demostrant que Catalunya va deixar de tenir rei després de l’infame discurs del […]