fa 3 anys

EDITORIAL | Retallem la “interacció social” però no la “laboral-econòmica”?

Fins quan haurem de seguir amb aquestes injeccions mediàtiques de por al cos? Potser quan ens venguin la vacuna ens deixaran tornar a fer la nostra vida, car aquest virus segurament quedarà com el de la grip.

Fins quan haurem de seguir amb aquestes injeccions mediàtiques de por al cos? Potser quan ens venguin la vacuna ens deixaran tornar a fer la nostra vida, car aquest virus segurament quedarà com el de la grip.

El govern català va anunciar un paquet de mesures per lluitar contra la segona onada de COVID19. Aquesta segona onada que encara no es nota als índexs diaris de morts, que només han remuntat molt tímidament, que ha portat a la Generalitat passar de voler obrir discoteques la setmana passada a tancar tota la restauració. Perquè aquest canvi sobtat?

Milers d’empresaris de la restauració i la cultura veuran com tornen a quedar-se sense ingressos durant dues setmanes després de mesos tancats i uns mesos treballant a la meitat de la seva capacitat. Perquè només es castiga el sector de la restauració, la cultura, l’oci i el lleure?

Cada dia veiem imatges del transport públic ple de gom a gom, on és impossible mantenir les distàncies de seguretat. Cada dia les fàbriques s’omplen de gent vinguda de diferents poblacions compartint un espai tancat durant tota una jornada. Cada dia a les escoles es mesclen nens de diferents famílies, això sí, en grups bombolla.

Per tant, ens estan dient que ens n’hem d’estar de tenir moments de lleure als nostres barris però que podem fer quilòmetres barrejats amb gent de múltiples orígens per treballar? Que els nostres nens poden anar a escola amb fills de trenta famílies diferents així els adults poden anar a la seva feina? Algú més hi veu la incoherència?

Realment volen lluitar contra el virus o només van ordenant el tancament d’allò que consideren prescindible per fer veure que fan alguna cosa? Fins quan haurem de seguir amb aquesta arbitrarietat? Fins quan haurem de seguir amb aquestes injeccions mediàtiques de por al cos? Potser quan ens venguin la vacuna ens deixaran tornar a fer la nostra vida, car aquest virus segurament quedarà com el de la grip.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments