fa 3 anys

EDITORIAL | Les clavegueres de la Generalitat

L’espionatge del CTTI a l’esquerra independentista i els moviments socials destapa l’existència de clavegueres a la Generalitat per fins polítics.

L’espionatge del CTTI a l’esquerra independentista i els moviments socials destapa l’existència de clavegueres a la Generalitat per fins polítics.

La setmana passada La Directa va destapar una trama d’espionatge del CTTI a diferents entitats i partits de l’esquerra independentista i dels moviments socials. Havien suplantat identitats per intentar rebre documentació confidencial de les CUP, La Forja, Arran i el Sindicat de Llogateres, com a mínim, ja que cada cop són més entitats i partits els que se n’adonen que van rebre aquests contactes sospitosos.

El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, el CTTI, és un òrgan de la Generalitat de Catalunya així com ho són els Mossos d’Esquadra, qui haurien instat al CTTI a fer aquestes operacions d’espionatge. Per què la Generalitat està perseguint a la dissidència política i social?

Vam entrevistar la Lluna Berlanga, portaveu de la Forja, per intentar entendre perquè un òrgan de la Generalitat està practicant les formes de les clavegueres espanyoles que tant repudia en públic. La hipocresia de denunciar les maniobres i estratagemes de la Guàrdia Civil contra l’independentisme mentre practiques l’espionatge a les entitats, partits i associacions que aixequen la veu a casa teva.

És curiós que l’espionatge es practiqui contra els partits de l’esquerra independentista que no són al govern, que s’hagi intentat obtenir documents interns de direcció política, actes d’assemblees i fulls de ruta. Aquestes peticions evidencien la càrrega política dels espionatges, usant les institucions públiques per obtenir un avantatge politicoestratègic. Això és aberrant.

Esperem pel bé de la democràcia catalana que no només s’aturin aquestes clavegueres sinó que els responsables siguin degudament investigats i castigats per la justícia i que els polítics es declarin clarament en contra d’aquestes pràctiques i no permetin que la policia catalana faci servir el CTTI per intentar obtenir informació estratègica dels adversaris polítics.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments