fa 4 anys

Donald Trump prohibirà des d’aquest diumenge descarregar TikTok i WeChat

El Govern dels Estats Units ha prohibit, a partir d’aquest diumenge, qualsevol descàrrega de les aplicacions amb origen xinès TikTok i WeChat.

El Govern dels Estats Units ha prohibit, a partir d’aquest diumenge, qualsevol descàrrega de les aplicacions amb origen xinès TikTok i WeChat.

Segon l’ordre emesa pel govern, la botiga digitals de Google (Play Store) i la d’Apple (App Store) no podran seguir proporcionant les descàrregues de TikTok i WeChat.

El Govern de Trump ha explicat que han pres aquestes decisions per protegir la seguretat nacional del país, ja que, el Partit Comunista Xinès ha demostrat tenir la capacitat i els motius per fer servir aquestes apps per amenaçar la seguretat nacional.

Tanmateix, a partir del 20 de setembre, per WeChat, i el 12 de novembre, per TikTok, les empreses estatunidenques no podran proporcionar serveis de “hosting”, de distribució de contingut, transit d’internet o utilitzar el seu codi a les apps anomenades anteriorment.

D’aquesta manera, Trump ha donat un termini fins al 12 de novembre a TikTok per resoldre els problemes de seguretat nacional. En cas que es resolguin totes les sancions s’eliminaran.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments