fa 4 anys

Un docent de la UAB contrari a seguir el protocol sanitari a l’aula

El professor no portava mascareta i era contrari a l’ús de gel hidroalcohòlic i a la distància social.

El professor no portava mascareta i era contrari a l’ús de gel hidroalcohòlic i a la distància social.

Un professor de la Facultat d’Educació de la UAB s’oposa al compliment del protocol sanitari del centre. Considera que es tracta “mesures absurdes imposades per un experiment social massiu”, així ho relata el Consell d’Estudiants a través d’una queixa a Twitter.

Tal com ha compartit a xarxes socials el Consell d’Estudiants, el professor no portava mascareta i era contrari a l’ús de gel hidroalcohòlic i a la distància social, fet especialment rellevant. A més a més, els alumnes han afirmat que feia ús del correu institucional per fer arribar “propaganda negacionista”. També cal destacar que els estudiants han denunciat “pressions” del docent a l’alumnat que segueix les mesures Covid-19. Asseguren en el comunicat que han estat “amenaçats” amb no ser avaluats en el cas de complir amb el protocol de seguretat de la UAB.

“Molts de nosaltres fem pràctiques a escoles d’infantil o primària i volem respectar les mesures, estem en contacte amb desenes d’infants”, afegeix a més a més la portaveu del consell d’estudiants.

RESPOSTA DE LA UAB

Des de la universitat, afirmen que tan aviat com el Deganat va assabentar-se’n, va contactar amb el Rectorat i els serveis jurídics de l’Autònoma. Ahir mateix van començar a estudiar les mesures a emprendre. Confirmen que, com a resultat, s’ha iniciat un procés de notificació.

La UAB remarca que “en cap cas es permetrà que algú que no porti mascareta o vulneri d’una altra forma les normes de seguretat” realitzi cap tasca al campus.

Per la seva banda, alguns docents de l’Autònoma han iniciat una campanya a través de xarxes. Volen mostrar públicament el seu rebuig a aquests actes i reafirmar que aquests fets no els representen.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
4.4 7 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments