fa 4 anys

DESINTOXICACIÓ | El Tsunami Democràtic no ha abandonat als 200 citats per participar a les seves accions

L’independentisme més histriònic ha fet córrer com la pólvora la idea que el Tsunami Democràtic està deixant abandonades les persones que han rebut citacions judicials per haver participat en el tall de la Junquera. L’organització independentista va anunciar, en col·laboració amb Alerta Solidària, que donaria suport econòmic i tècnic a les persones denunciades o sancionades […]

L’independentisme més histriònic ha fet córrer com la pólvora la idea que el Tsunami Democràtic està deixant abandonades les persones que han rebut citacions judicials per haver participat en el tall de la Junquera. L’organització independentista va anunciar, en col·laboració amb Alerta Solidària, que donaria suport econòmic i tècnic a les persones denunciades o sancionades […]

L’independentisme més histriònic ha fet córrer com la pólvora la idea que el Tsunami Democràtic està deixant abandonades les persones que han rebut citacions judicials per haver participat en el tall de la Junquera. L’organització independentista va anunciar, en col·laboració amb Alerta Solidària, que donaria suport econòmic i tècnic a les persones denunciades o sancionades per les accions que han convocat. També va posar un correu electrònic (suport@tsunamidemocratic.cat) a disposició de qualsevol citat per la justícia espanyola.

L’organització es troba immersa en la preparació de la segona onada de protestes, que podrien arribar si la taula de negociació entre la Generalitat i el Govern espanyol no dóna fruits, i porta inactiva des del 14 de gener essent la seva última acció la del Barça – Madrid el 18 de desembre. Sembla que de moment veuen complert el seu objectiu de “Spain, sit and talk” i queden a l’espera de veure com es desenvolupa aquesta taula de diàleg que s’hauria de reunir a finals de mes (tot i que Quim Torra vol reunir primer la comissió bilateral per parlar de polítiques concretes i després la mesa de diàleg per parlar sobre l’exercici del dret a l’autodeterminació).

La pregunta que ens hauríem de fer totes és a qui li interessa desprestigiar al Tsunami Democràtic, que ha aconseguit tenir el quart canal de Telegram sobre política amb més seguidors del món. Evidentment li interessa a l’estat espanyol i tot el seu aparell mediàtic però també als partits polítics independentistes catalans. JxCAT i ERC s’han vist superats per la massiva resposta ciutadana i l’han intentat apaivagar tant com han pogut enviant els Mossos a atonyinar a tort i a dret i en declaracions a la premsa.

Perquè als partits els molesta tant el Tsunami Democràtic? Molt senzill: no el poden controlar com ho fan amb l’ANC i Òmnium. Ningú sap qui hi ha darrere de l’estructura organitzativa del Tsunami perquè tothom forma part d’aquesta organització i prova d’això és que ni la policia catalana ni tots els esforços de la policia espanyola i el Ministeri de l’Interior han pogut destapar ni un dels organitzadors. Els polítics tenen autèntica por del Tsunami, de moment calmat, que en qualsevol moment els pot passar per sobre i cruspir-se’ls.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments