Contactes d’Organitzacions

 

L’Alerta

Canal d’informació d’última hora.

[cn-social-icon selected_icons=”4,2,1,7,9″]

 

Assemblea Nacional Catalana (ANC)

Organització que es defineix com a popular, unitària, plural i democràtica que té per objectiu aconseguir la independència de Catalunya mitjançant la constitució d’un estat de dret, democràtic i social.

[cn-social-icon selected_icons=”10,11,12,13″]

 

Candidatura d’Unitat Popular (CUP)

Entitat configurada com a organització política assembleària que treballa per uns Països Catalans independents, socialistes, ecològicament sostenibles, territorialment equilibrats i no patriarcals.

[cn-social-icon selected_icons=”14,15,16,17,18,19″]

 

Comitès de Defensa de la República (CDR)

Conjunt d’assemblees locals, de barri, comarcals i nacional amb l’objectiu de defensar, en primera instància, el referèndum de l’1 d’octubre i la república catalana posteriorment. Trobareu els nuclis a nivell local aquí.

[cn-social-icon selected_icons=”20″]

 

Crida per la Llibertat

[cn-social-icon selected_icons=”84,85,86,87″]

 

Demòcrates de Catalunya

Partit polític català creat l’any 2015 d’ideologia democristiana i independentista amb l’origen de la Unió Democràtica de Catalunya de 1931.

[cn-social-icon selected_icons=”21,22,23,24,25,26″]

 

Docents per la República (DxR)

Col·lectiu de docents que prepara la defensa dels docents, de la república, i accions davant l’escalada repressiva de l’Estat espanyol.

[cn-social-icon selected_icons=”27,28″]

 

Drets.cat

Associació que té com a objectiu defensar jurídicament la societat catalana dels atacs en contra de la llengua i la cultura catalanes.

[cn-social-icon selected_icons=”29,30,31″]

 

En Peu de Pau

Iniciativa ciutadana creada per estendre i promoure la resistència civil pacífica i no violenta. El seu objectiu és fer difusió d’informació, missatges i consignes de comportament que evitin que les manifestacions acabin amb cap mena de disturbis o incidents.

[cn-social-icon selected_icons=”32,33,34,35″]

 

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)

Partit polític català que es defineix d’esquerra socialdemòcrata, favorable a la independència dels Països Catalans.

[cn-social-icon selected_icons=”36,37,38,39,40,41″]

 

Irídia – Centre de defensa de Drets Humans

Associació que treballa per la defensa dels drets humans a Catalunya, centrada sobretot els drets civils i polítics.

[cn-social-icon selected_icons=”42,43,44,45,46″]

 

Junts per Catalunya (JxCat)

Candidatura de caràcter transversal i independentista formada majoritàriament per membres independents per concórrer les eleccions al Parlament de Catalunya de 2017 i liderada per Carles Puigdemont.

[cn-social-icon selected_icons=”47,48,49,50,51,52″]

 

Moviment d’Esquerres (MES)

Partit polític socialdemòcrata catalanista partidari del dret a decidir de Catalunya i a favor de la independència de Catalunya. El partit va ser presentat el 30 de novembre de 2014 per la fusió dels partits Nova Esquerra Catalana i Moviment Catalunya, ambdues escissions del Partit dels Socialistes de Catalunya.

[cn-social-icon selected_icons=”88,89,90,91″]

 

Òmnium Cultural

Entitat sense ànim de lucre fundada el 1961 que treballa per la promoció de la llengua i la cultura catalanes, l’educació, la cohesió social i la defensa dels drets nacionals de Catalunya.

[cn-social-icon selected_icons=”53,54,55,56″]

 

Omplim Ginebra (OG)

[cn-social-icon selected_icons=”57,58,59″]

 

Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT)

Partit polític republicà i independentista català creat el 10 de juliol de 2016 a Barcelona. És el partit successor de l’antiga Convergència Democràtica de Catalunya i es defineix com a «demòcrata, catalanista, independentista, europeista i humanista».

[cn-social-icon selected_icons=”60,61,62,63,64″]

 

Salvem TV3

[cn-social-icon selected_icons=”65,66,67,68,69″]

 

Som Escola

Plataforma formada per 43 entitats que va néixer amb l’objectiu de coordinar els suport a una escola catalana en llengua i continguts que no separi els infants i joves per la seva llengua d’origen.

[cn-social-icon selected_icons=”70,71,72,73,74,75,76,77″]

 

Universitats per la República (UxR)

Plataforma ciutadana que té l’objectiu que el poble català exerceixi el dret a l’autodeterminació en el referèndum de l’1 d’octubre. Està formada per membres dels tres col·lectius de les universitats públiques catalanes: estudiants, personal docent i investigador (PDI) i personal d’administració i serveis (PAS).

[cn-social-icon selected_icons=”78,79,80,81,82,83″]

 

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!