fa 4 anys

Condemnada Espanya pel Tribunal Europeu de Drets Humans per l’ús “desproporcionat” de la força policial en una protesta.

Segons, el TEDH l’Estat va vulnerar el dret de protesta d’una manifestant que va ser colpejada amb una porra durant una manifestació contra les retallades el 2014.

Segons, el TEDH l’Estat va vulnerar el dret de protesta d’una manifestant que va ser colpejada amb una porra durant una manifestació contra les retallades el 2014.

El Tri­bu­nal Euro­peu de Drets Humans ha con­dem­nat Espa­nya per l’ús des­pro­por­ci­o­nat de la força poli­cial con­tra una mani­fes­tant durant una pro­testa per la crisi econòmica l’any 2014.  En concret, el tri­bu­nal d’Estras­burg ha afirmat que l’estat espa­nyol va vul­ne­rar el seu dret de pro­testa perquè els cops de porra que va rebre i que la van dei­xar inca­pa­ci­tada en una mani­fes­tació a Valla­do­lid van ser des­pro­por­ci­o­nats.

El TEDH ha conclòs que l’ús de la força va ser desproporcionat i en cap cas estava justificat perquè la protesta era pacífica i la manifestant no  havia comès cap delicte. Amb la decisió del tribunal, l’Estat haurà de pagar 248 euros com a com­pen­sació.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments