fa 5 anys

Com enviar automàticament un correu a Sassoli exigint que respecti el vot dels catalans i empari els drets de Junqueras

Des de Respect Catalan Vote s’ha engegat una campanya d’enviament massiu de correus dirigits al president del Parlament Europeu, David Sassoli, exigint que es respecti els vots dels catalans i es permeti ocupar l’escó d’europarlamentari a Oriol Junqueras. Ja han enviat més de trenta mil correus electrònics. Volen deixar clar que la resolució del TJUE […]

Des de Respect Catalan Vote s’ha engegat una campanya d’enviament massiu de correus dirigits al president del Parlament Europeu, David Sassoli, exigint que es respecti els vots dels catalans i es permeti ocupar l’escó d’europarlamentari a Oriol Junqueras. Ja han enviat més de trenta mil correus electrònics. Volen deixar clar que la resolució del TJUE […]

Des de Respect Catalan Vote s’ha engegat una campanya d’enviament massiu de correus dirigits al president del Parlament Europeu, David Sassoli, exigint que es respecti els vots dels catalans i es permeti ocupar l’escó d’europarlamentari a Oriol Junqueras. Ja han enviat més de trenta mil correus electrònics. Volen deixar clar que la resolució del TJUE va ser calara sobre la immunitat de Junqueras, que és espanya qui ha d’acatar les resolucions europees i no a l’inrevés i que Sassoli ha d’emprar els drets de Junqueras i els seus votants.

La resolució del TJUE va ser clara sobre la immunitat de Junqueras: La resolució del Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre la immunitat d’Oriol Junqueras -que no és cap privilegi personal sinó la garantia del lliure exercici del mandat respecte de persecucions polítiques- especificava clarament que gaudeix d’immunitat des de la proclamació dels resultats electorals.

És Espanya qui ha d’acatar les resolucions europees i no a l’inrevés: Si és el Parlament Europeu qui acata la resolució de la Junta Electoral Central i la seva ratificació al Tribunal Suprem i no a l’inrevés, s’estarien fent prevaler els interessos d’un Estat membre per sobre dels interessos de la Unió, discriminant els drets dels catalans davant d’altres ciutadans de la UE.

Sassoli ha d’emparar els drets de Junqueras i els seus votants: No emparant la immunitat d’un dels representants electes del Parlament Europeu, David Sassoli estaria vulnerant també drets fonamentals dels seus votants, incomplint la seva tasca com a president de la cambra i erosionant els principis fundacionals de la UE i la democràcia.

El procediment d’enviar correus és senzill, només heu de seguir aquests tres passos:

  1. Emplena i envia el formulari amb les teves dades. No les emmagatzemem, només les necessitem per validar la teva identitat, s’esborren en acabada la campanya.
  2. Revisa la teva bústia de correu que has facilitat al formulari i fes clic a l’enllaç que hi trobaràs per validar la teva identitat. Si no el trobes a la safata d’entrada, revisa el correu brossa.
  3. S’enviarà un correu al president de l’Eurocambra des d’una adreça generada automàticament (per exemple, si ets Marina Garcia, marina.garcia@respectcatalanvote.eu)

________________
Podeu fer l’enviament automàtic fent clic aquí
________________

El correu que s’enviarà és el següent (el correu s’envia en anglès, us reproduïm el text traduit al català)

Benvolgut President Sassoli,

Com a demòcrata i europeïsta, vull expressar la meva preocupació pel fet que a Oriol Junqueras se li denegui el seu dret d’ocupar el seu escó d’eurodiputat a partir del dia 13 de gener.

Considero que la sentència del TJUE va ser totalment clara: el senyor Junqueras és eurodiputat des de la proclamació dels resultats electorals, i des d’aquell moment gaudeix d’immunitat parlamentària.

La decisió del Parlament Europeu no pot fer prevaler els interessos d’un estat membre per sobre dels interessos de la Unió, que vostè, com a president del seu òrgan legislatiu, ha d’emparar, ni discriminar els catalans davant d’altres ciutadans de la UE.

Exigeixo que es respectin els vots dels catalans i es permeti ocupar l’escó a Oriol Junqueras, que és un dels nostres representants electes.

Atentament,

El correu que s’enviarà al president del Parlament Europeu, traduït al català

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments