fa 6 anys

Com apuntar-se a #LaGranAturada del 21D

Els carrers es van escalfant de cara l’aniversari de les eleccions imposades per l’executiu de Rajoy mitjançant el 155. Si aquesta setmana coneixíem que La Forja vol impedir el consell de ministres que Pedro Sánchez vol celebrar a Barcelona ahir vam saber que també es prepara una gran aturada de país pel mateix dia 21 […]

Els carrers es van escalfant de cara l’aniversari de les eleccions imposades per l’executiu de Rajoy mitjançant el 155. Si aquesta setmana coneixíem que La Forja vol impedir el consell de ministres que Pedro Sánchez vol celebrar a Barcelona ahir vam saber que també es prepara una gran aturada de país pel mateix dia 21 […]

Els carrers es van escalfant de cara l’aniversari de les eleccions imposades per l’executiu de Rajoy mitjançant el 155. Si aquesta setmana coneixíem que La Forja vol impedir el consell de ministres que Pedro Sánchez vol celebrar a Barcelona ahir vam saber que també es prepara una gran aturada de país pel mateix dia 21 de desembre.

Un grup anònim de ciutadans desvinculats de qualsevol partit, organització independentista com ANC, Òmniums o CDR i dels sindicats ha declarat la seva intenció d’aturar el país en 12 punts clau de Catalunya. Han demanat a la gent que es distribueixi pels canals de Telegram de cada acció i esperin per rebre més instruccions.

Ha circulat informació que era un grup de persones de “Forocoches” que intentaven desmobilitzar la gent. El que va passar realment és que, en primera instància, es va crear un grup que es va omplir de trolls. Aquest grup resta obert però al marge de l’organització real que s’està fent a través de canals de Telegram.

ALTRES MOBILITZACIONS

També s’està organitzant un boicot al consell de ministres que s’ha de celebrar el mateix 21D a Barcelona impulsat per La Forja. En podeu saber més aquí.

Cada cop hi ha més gent disposada a parar el país

A hores d’ara ja compten amb més de sis mil persones disposades a aturar el país i segons la organització n’esperen moltíssimes més per poder realitzar les accions alhora que cerquen suports per donar legitimitat a tot el moviment. De moment no tenen xarxes socials i s’organitzen directament per Telegram, en reproduïm el missatge a continuació:

⚠️ GRAN ATURADA DE PAÍS ⚠️

Un grup de ciutadans hem decidit plantar-nos i intentar organitzar-nos per intentar maximitzar la mobilització independentista les setmanes vinents

? QUIN ÉS L’OBJECTIU?
Aturar completament el país inspirant-nos en el moviment dels “armilles grogues” a França

? QUAN?
Si ens organitzem bé el 21D i cada dia que faci falta!!!

I ARA QUÈ?
Volem fer créixer el canal per veure quants podem ser i posteriorment començar a organitzar-nos per territoris juntament amb les associacions i sindicats que vulguin participar

Us podeu unir als següents canals segons la zona que voleu manifestar-vos. Quan s’acosti el dia de LA GRAN PARADA es donaran més detalls a cada un dels canals:

1. Frontera a La Jonquera
t.me/ATUREMJonquera

2. Frontera a Vinarós
t.me/ATUREMVinaros

3. Frontera a Aragó
t.me/ATUREMArago

4. Port de Tarragona
t.me/ATUREMTarragona

5. Port de Barcelona
t.me/ATUREMBarnaMar

6. AP7 a Girona
t.me/ATUREMGirona

7. Aeroport de Barcelona
t.me/AturadaAeroportBCN

8. Ronda Litoral
t.me/AturadaRondaLit

9. Ronda de dalt
t.me/AturadaRondaDalt

10. Diagonal/Pg Gràcia
t.me/AturemDiagonalPgGracia

11. C25 Manresa
t.me/AturemC25Manresa

12. Aeroport Reus
t.me/AturemAeroportReus

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments