fa 3 anys

Com aconseguir una mascareta de la Generalitat

Voluntaris de la Creu Roja i Protecció Civil repartiran avui mascaretes a estacions de tren, FGC i metro de Barcelona a tots els treballadors.

Voluntaris de la Creu Roja i Protecció Civil repartiran avui mascaretes a estacions de tren, FGC i metro de Barcelona a tots els treballadors.

Avui voluntaris de la Creu Roja i Protecció Civil han establert punts de repartiment de quasi dos milions de mascaretes de la Generalitat de Catalunya. Aquestes estan adreçades als treballadors que es desplacin en transport públic des de les sis del matí fins al migdia (o quan s’acabin les existències).

El repartiment el realitzen mig miler de voluntaris a cent punts de 35 municipis diferents del territori. L’estat espanyol no ha donat cap indicació de les condicions que s’han de complir per rebre una de les mascaretes. Així doncs, les organitzacions han decidit que s’entregarà una mascareta a tothom que validi un bitllet.

Els equips de la Creu Roja i Protecció Civil s’han posat darrere els torns de diverses estacions de RENFE, FGC i Metro de Barcelona. Des de les sis del matí van repartint el material sanitari a tots els usuaris que hagin validat el tiquet i ho necessitin.

On es repertiran les mascaretes?

Es repartiran 1.264.000 mascaretes a la província de Barcelona, 180.000 a la de Tarragona, 172.000 a la de Girona i 98.000 a la de Lleida. A banda de les capitals de província també es repartiran mascaretes a municipis de més de trenta mil habitants.

Les ciutats on també es repartiran mascaretes són, per comarques, Figueres (Alt Empordà); Vilafranca del Penedès (Alt Penedès); Igualada (Anoia); Manresa (Bages); Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès); Cambrils i Reus (Baix Camp); Tortosa (Baix Ebre); Castelldefels, Cornellà, Gavà, el Prat, l’Hospitalet, Sant Boi, Sant Feliu i Sant Joan Despí (Baix Llobregat); el Vendrell (Baix Penedès); Vilanova i la Geltrú (Garraf); Mataró (Maresme); Vic (Osona); Blanes (Selva); Barberà, Cerdanyola, Mollet, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell, Sant Cugat i Terrassa (Vallès Occidental); i Granollers (Vallès Oriental).

Com aconseguir una mascareta sense agafar transport públic?

La Generalitat de Catalunya ha acomençat a repartir mascaretes a les farmàcies. Aquestes només es podran aconseguir amb la targeta de CatSalut per assegurar-se que cada persona només en rebi una.

En principi només seran per col·lectius vulnerables i pels treballadors que hagin de desplaçar-se als seus llocs de feina. Els farmacèutics recomanen continuar amb el confinament total i no anar a recollir una mascareta si no és absolutament indispensable.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments