fa 4 anys

Cimera en pro de la independència catalana

ANC convoca una cimera per dibuixar el full de ruta en cas que el President Torra quedi finalment inhabilitat.

ANC convoca una cimera per dibuixar el full de ruta en cas que el President Torra quedi finalment inhabilitat.

Davant l’opció de la inhabilitació del President Torra, ANC convoca una cimera per la independència catalana on crear un full de ruta conjunt.

L’Assemblea Nacional Catalana ha decidit convocar una cimera per decidir el full de ruta en cas que Torra quedi inhabilitat. Davant d’aquesta incertesa convoquen a tots els partits representats al Parlament que estan a favor de l’independentisme català.

Anar tots a una

L’objectiu principal d’aquesta cimera és la de fer un front comú, conjunt i que s’abanderi del mateix missatge i meta en cas que el President quedi finalment inhabilitat.

Si Torra quedés finalment inhabilitat…

En aquest possible escenari serà necessari convocar unes noves eleccions. Per aquest motiu, ANC considera indispensable que els partits polítics que a hores d’ara estan representats al Parlament i que estan a favor de continuar endavant cap a la independència de Catalunya facin un front comú per abordar aquesta nova possible realitat.

Parlament de Catalunya.
Font: elnacional.cat

Han de tenir en compte que cal continuar per la via del diàleg amb el govern espanyol. Tanmateix, també cal continuar endavant amb la via política.

Cimera per la independència

Ja fa uns dies que Directe 68 va fer una proposta similar. David Fernández, vice-president de l’Assemblea, afirma que cal que les mobilitzacions d’ara en endavant es facin amb un objectiu clar. Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC, defensa la importància d’aquesta convocatòria. Afirmant que la societat catalana ja soporta massa frustració i que és hora de fer un pas endavant amb certs punts en comú.

Font: vilaweb.cat

A prop de l’1-O

Tenint aquí mateix el 3è aniversari dels comicis de l’1-O, i amb el que aquesta data representa, ja hi ha partits que han confirmat la seva assitència a la cimera per l’independentisme.

En un comunicat oficial, Demòcrates de Catalunya no només veu necessària aquesta iniciativa, sinó que a més considera fonamental que tots els partits es posicionin i que parlin amb claredat a la ciutadania.

Font: eltriangle.eu

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments