fa 4 anys

Casado contracta a Rivera per lluitar contra la llei  catalana dels lloguers.

Després dels resultats de Ciutadans a les passades eleccions del 10 de novembre de 2019, l’ex líder del partit es troba dirigint el despatx d’advocats Martínez-Echevarría & Riera.

Després dels resultats de Ciutadans a les passades eleccions del 10 de novembre de 2019, l’ex líder del partit es troba dirigint el despatx d’advocats Martínez-Echevarría & Riera.

Portada per David Melero i article de Marina Ballester

Rivera treballarà pel líder del PP, Pablo Casado, que ha contractat l’ex polític de Ciutadans per a que prepari el recurs d’inconstitucionalitat que els populars volen portar al Tribunal Constitucional contra la llei catalana dels lloguers.

El PP també a fitxat a José Manuel Villegas, mà dreta de Rivera, per a que formi part de la proposta. Villegas havia sigut secretari de Ciutadans i ara també forma part del bufet  Martínez-Echevarría & Riera ocupant el càrrec de vicepresident executiu.

Quan s’aprovà la llei catalana dels lloguers, el PP ja va advertir que recorreria al TC si consideraven que aquesta xocava amb la Constitució. Per la seva banda, el Govern ha afirmat que analitzarà l’article de la llei de la regulació de lloguers i si considera que atempta contra la Constitució obrirà un diàleg amb la Generalitat.

En el cas que la Generalitat i l’executiu no arribin a un acord en aquest procés de diàleg, el Govern presentarà un recurs al TC per tal que l’organisme limiti els aspectes inconstitucionals.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments