fa 1 mes

Bill Gates preveu quina serà la situació del coronavirus a la tardor

Una de les persones més riques i més influents del món, Bill Gates, ha opinat en una entrevista quina serà la situació del coronavirus a la tardor.

Una de les persones més riques i més influents del món, Bill Gates, ha opinat en una entrevista quina serà la situació del coronavirus a la tardor.

El fundador de Microsoft ha estat pessimista quan ha parlat de quina serà la situació en menys d’un mes. El magnat tecnològic ha analitzat la situació de la pandèmia en unes declaracions al diari The Telegraph.

Gates es mostra molt pessimista pel futur a curt termini i assegura que els països de l’hemisferi nord tornaran a uns nivells molt alts de morts per coronavirus a partir de l’octubre. Considera que si no es prenen mesures, les taxes de mortalitat tornaran als nivells del març i de l’abril, sumant-hi l’estacionalitat freda que arriba amb la tardor i l’hivern.

Segons el fundador de Microsoft “tornarem a la dècada dels anys 90 en termes de desenvolupament“. Gates considera que el problema principal de la crisi del coronavirus és l’elevat índex de mortalitat indirecta que provocarà. La gana, la pobresa i l’educació tornaran a caure en picat.

No obstant això, el milionari es mostra molt positiu en la creació de la vacuna.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
3 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments