fa 5 anys

Barbara Bonansea guia a Itàlia cap a la victòria (1-2)

Itàlia amb el seu joc organitzat des de darrere i les seves contres ha aconseguit remuntar el gol inicial de Sam Kerr al minut 22, i és que les australianes han demostrat molt caràcter i molt bon joc prova d’això els seus 16 xuts a la porteria italiana. El partit ha començat amb les dues […]

El partit ha començat amb les dues seleccions buscant el gol, Itàlia l’ha trobat al minut 7 però el VAR ha decretat l’acció invalidada per fora de joc.

Al minut 21 un penal a favor de les australianes ha permès a Sam Kerr avançar a les seves però la portera italiana Laura Giuliani, que s’ha mostrat molt segura durant tot el partit, ha aturat el penal amb la mala sort que el rebot l’ha aprofitat la mateixa jugadora per rematar a dins la xarxa.

Barbara Bonansea celebrant el gol que donava la victòria. |Foto FIFA

La segona part, ha començat igual les jugadores italianes, han seguit amb el seu plantejament, i així ha sigut com en el minut 56 Barbara Bonansea que ha anat a pressionar a Clare Polkinghorne a la sortida de la pilota, l’ha robat, ha fet un retall a Alanna Kennedy hi ha ajustat la pilota al segon pal empatant així el partit a 1.

Al minut 95 una falta absurda de les jugadores australianes al lateral de l’àrea ha permès un centre a l’interior d’aquesta i al segon pal Barbara Bonansea ha posat el cap per batre la portera Lydia Williams sentenciant el partit amb el 1-2 definitiu.

Resum del partit, amb les millors jugades i gols.