fa 5 anys

Austràlia remunta i s’emporta el partit contra Brasil (3-2)

El partit començava amb tímides arribades per part de les dues seleccions, però al minut 20 les Matildes mitjançant Tameka Butt, que va caure a dins de l’àrea amb possible penal, però el VAR va decretar que no ho era. El penal que si va xiular, va ser el que li van fer a Leticia […]

El penal que si va xiular, va ser el que li van fer a Leticia Santos després d’una centrada a l’àrea, Marta en el minut 27 aconseguia així el primer gol del partit.

La resposta australiana va arribar al 37, una jugada per la banda l’acabava rematant Sam Kerr però la portera Barbara blocava amb alguna dificultat.

Marta llançant el penal de l’1-0. | Foto EFE

Després de tot això al minut 38 la golejadora Cristiane feia el 2-0 amb una gran rematada de cap que superava la portera Lydia Williams, establint així un marcador difícil de remuntar per les australianes.

Abans del descans al minut 45+1 Caitilin Foord marcava el primer de les Matildes, centre a l’àrea que despenja Chloe Logarzo i Foord només ha d’empentar la pilota.

Així acabava la primera part del partit amb una selecció australiana proposant més joc i una Brasil més conservadora però letal a l’àrea contrària.

La segona part començava amb força per part de les dues seleccions i és que al minut 49 una jugada individual per la banda de Debinha, acabava amb la pilota llepant el pal de la porteria.

Al minut 58 arribava l’empat de les australianes, Chloe Logarzo centra la pilota però aquest es va enverinant i la pilota acaba entrant a la porteria, fent així el 2-2.

Finalment al minut 66 arribava el gol de la remuntada per part de les australianes, una passada llarga la desviava Monica Hickman Alves a la seva pròpia porteria, Austràlia culminava d’aquesta manera la remuntada al marcador.

Brasil va intentar empatar el marcador però no va poder i la victòria va ser per les australianes que van aconseguir una remuntada en un partit que se’ls hi havia posat coll amunt.

Austràlia mereixedora de la victòria, aconseguia 3 punts vitals per seguir lluitant per una plaça a octaus, Brasil per la seva banda ja tenia 3 punts, haurà de guanyar a l’última jornada per assegurar-se un lloc a octaus.