fa 4 anys

Atraquen a una parella d’avis a plena tarda enmig de Barcelona.

Atracament a una parella d’avis a Barcelona. Des de la baixada del turisme, cada cop els atracadors opten més per robar als “autòctons”.

Atracament a una parella d’avis a Barcelona. Des de la baixada del turisme, cada cop els atracadors opten més per robar als “autòctons”.

Avui al voltant de dos quarts de cinc de la tarda, dos homes d’aparença jove han amenaçat amb una arma punxant i intimidació a una dona al barri del Camp de l’Arpa / Navas.


La dona entrava amb el seu cotxe juntament amb el seu marit al pàrquing de casa i durant el tancament de les portes els intrusos s’haurien introduït a dins per sostre els objectes de les persones del cotxe.

Atraquen a una parella a Barcelona
Lloc on s’ha produït l’atracament

Tornava ella del cap de setmana amb el seu marit, i quan s’han vist tancats al pàrquing amb els atracadors no han pogut fer-hi res. En sentir-se amenaçats pels atracadors no han tingut altra opció que resignar-se i donar-los el que demanaven.

Atraquen a una parella a Barcelona
Voltants de l’escenari del robatori


Els atracadors han passat silenciosament per la porta darrere del cotxe i han esperat amagats darrere una columna a què el matrimoni sortís del cotxe. Seguidament els han mostrat la navalla i els han demanat que donessin tot allò que duien. Per últim, un d’ells li ha arrencat una cadena d’or i plata del coll de la senyora, deixant-li una rascada vermella al coll.

No són pas res nou aquest tipus de mètodes per robar a gent d’avançada edat. S’aprofiten de la seva inferioritat i vulnerabilitat per cometre qualsevol sostracció. A més, aquest estiu a causa de la gran disminució de turistes a la ciutat, molts han passat a robar i entrar a cases de gent autòctona.

Atraquen a una parella a Barcelona
Voltants de l’escenari del robatori

Aquí una noticia relacionada del mitjà “Connectats24hores”

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments