fa 4 anys

El Consell per la República convoca una Assemblea de Representants Fundacional

El Consell per la República arriba a un acord per dur a terme una assemblea de representants presencial el proper 31 d’octubre.

El Consell per la República arriba a un acord per dur a terme una assemblea de representants presencial el proper 31 d’octubre.

El Consell per la República convoca tots els Diputats independentistes del Parlament a una Assemblea de Representants Fundacional.

EL passat 18 de setembre, el Consell per la República es va reunir en una sessió ordinària. D’aquesta trobada van sorgir dos acords. Tots dos encarats a seguir treballant per fer efectiu el mandat de l’1O.

Font: diaridetarragona.com

Celebrar l’assemblea de representants

Si la situació sanitària ho permet, la intenció es convocar presencialment a tots els diputats independentistes de l’actual legislatura a l’Assemblea de Representants Fundacional. Aquesta tindrà lloc al Nord de Catalunya el proper 31 d’octubre.

Ampliació de la representació independentista al Consell de Govern

Josep Serra i Marimon s’incorpora al Consell de Govern. Es tracta del Coordinador General del Moviment d’Esquerres (MES). També ho fa Enric Folch i Vila qui en l’actualitat és el Responsable de Relacions Institucionals i Internacional de l’Executiva Nacional de Solidaritat per la Independència (SI).

Josep Serra i Marimon.
Font: malarrassa.cat
Enric Folch i Vila.
Font: l’Unilateral

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments