fa 4 anys

Andalusia vol prohibir els “botellons”

Els botellons estan prohibits per normativa andalusa, a les zones dels nuclis urbans, però sí que hi ha cert marge legal per poder fer-los en alguns espais oberts.

Els botellons estan prohibits per normativa andalusa, a les zones dels nuclis urbans, però sí que hi ha cert marge legal per poder fer-los en alguns espais oberts.

El president de la Junta d’Andalusia, Juanma Moreno, s’ha mostrat partidari aquest dijous que es prohibeixin en qualsevol espai botellons, on grans quantitats de joves es concentren per beure, per evitar l’aparició de brots de coronavirus, ja que en aquest tipus de situacions no es solen respectar les mesures de seguretat.

La Junta estudiarà què es fa amb l’oci nocturn, que està sent, diuen, un dels grans causants de brots de coronavirus, i també amb els treballs agrícoles, que ha estat el “segon focus” on s’han detectat més contagis.

Els botellons estan prohibits per normativa andalusa, a les zones dels nuclis urbans, però sí que hi ha cert marge legal per poder fer-los en alguns espais oberts. Pel president, “no s’han de produir en cap lloc donades les actuals circumstàncies”.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments