fa 4 anys

#ALERTAULTRA | Arenys de Mar es prepara per frenar una manifestació racista avui a les 19h

S’ha convocat a tothom a les 19 a la Plaça de l’Església d’Arenys de Mar per intentar impedir que els feixistes puguin escampar el seu missatge d’odi

S’ha convocat a tothom a les 19 a la Plaça de l’Església d’Arenys de Mar per intentar impedir que els feixistes puguin escampar el seu missatge d’odi

Els veïns d’Arenys de Mar s’estan organitzant per no permetre que el discurs d’odi de l’extrema dreta pugui ser cridat als carrers. Un grup anomenat “Feixistes Arenys” ha convocat una manifestació a les 19:30 a la plaça de l’església de la població maresmenca.

La crida és de caràcter racista i xenòfob i té el suport dels “Segadors del Maresme”, famosos per robar estelades a domicilis privats i despenjar llaços amb la cara tapada i de nit. La manifestació no té els permisos ni ha estat comunicada segons la normativa pel que és totalment il·legal.

La Forja no confia que la falta de permís impedeixi manifestar-se als feixistes i ha convocat a tothom que se senti interpel·lat a ocupar l’espai mitja hora abans (19 h) i no permetre que els intolerants puguin fer sentir el seu discurs d’odi.

L’Alerta cobrirà la contramanifestació

Avui serem a Arenys (mentre cobrim la manifestació del Sindicat de Llogaters) gràcies al nou i ampliat equip de redacció. Farem un seguiment de tot el que pugui passar durant la manifestació, contramanifestació i els moments posteriors.

Us intentarem oferir les millors imatges aquí i a través de les nostres xarxes socials així que no t’oblidis de seguir-nos per no perdre’t res!

Canal Notícies: t.me/lalertanoticies

Facebook: facebook.com/lalertacanal

Twitter: twitter.com/lalertacanal

Instagram: instagram.com/lalertacanal

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments