fa 4 anys

Acord entre Ayuso i Sánchez per reduir la propagació del Covid-19

Sánchez: “No descartem altres escenaris”.

Sánchez: “No descartem altres escenaris”.

Fonts dels dos partits han anunciat que han arribat a un acord que consisteix en la creació d’un “Grup Covid-19”, format pels dos governs i que es reunirà setmanalment. Els detalls els han anunciat Sánchez i Ayuso en un comunicat conjunt i posteriorment en una roda de premsa.

Els dos presidents han creat un “espai de cooperació per al seguiment i resposta de l’evolució de la pandèmia”. El Grup COVID-19 començarà a treballar aquesta tarda i la seva funció consistirà en proposar recomanacions a les actuacions que va executant el govern de la Comunitat de Madrid en l’exercici de les seves competències. Per part del govern central, els integrants seran el ministre de Sanitat, Salvador Illa i la ministra de Política Territorial, Carolina Darias. Del govern d’Ayuso hi participaran el conseller de Sanitat, Enrique Ruiz Escudero, i el vicepresident i portaveu, Ignacio Aguado.

A part, també es crearan dues unitats de suport. La primera s’anomenarà “Unitat Territorial” i estarà conformada pel conseller d’Habitatge, Álvaro González López, l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, la secretària general de Coordinació Territorial, Miryam Álvarez Páez i el president de la Federació Madrilenya de Municipis, Guillermo Hita Téllez.

La segona serà la “Unitat Tècnica” i la formaran el conseller de Justícia i Interior, Enrique López López, el conseller de Transports, Francisco de Borja Carabante Muntada, el delegat del govern espanyol, José Manuel Franco Pardo, la secretària general de Transports, María José Rallo del Olmo, un representant de la UME, un de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, el director del SUMMA-112, Pablo Busca Ostolaza i el director del SAMUR.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments