fa 4 anys

Aconsegueix un descompte en la factura de la llum d’Endesa pel coronavirus

En pocs minuts pots aconseguir un descompte del 15% en les factures de la llum d’abril i maig. Instruccions detallades a l’enllaç

En pocs minuts pots aconseguir un descompte del 15% en les factures de la llum d’abril i maig. Instruccions detallades a l’enllaç

Endesa Energia ha emès un comunicat a través del seu web en el qual anuncia un descompte del 15% a les factures d’electricitat d’abril i maig. El descompte és pels clients d’Endesa Energia i es veurà reflectit en el rebut de la llum del mes de juny. La rebaixa només s’aplicarà per un habitatge per client (la que més hagi consumit) així que no comptaran les segones residències o altres habitatges que es tingui en propietat.

Aquest descompte no s’aplicarà automàticament sinó que fa falta fer un seguit d’accions per activar-lo. Primer cal estar registrat a Endesa, després prémer el botó “SOL·LICITAR DESCOMPTE” que trobareu a l’enllaç inferior. Aleshores us demanarà l’usuari i la contrasenya (si no esteu connectats) i aleshores cal seleccionar el descompte que volem aplicar al desplegable.

Al desplegable cal seleccionar “Tipus: Petició“, “Categoria: Campanyes” i “Assumpte: Descompte 15/15% en la factura de la llum“. És molt important seleccionar bé cada categoria. Ens assegurem de tenir-ho tot bé i premem “Acceptar”, ja ho tindrem tot llest per rebre el descompte en la factura del mes de juny. Si teniu problemes trobareu instruccions detallades més avall. Per demanar el descompte fes clic a l’enllaç següent:

ACONSEGUIR EL DESCOMPTE DEL 15% EN LA FACTURA DE LA LLUM

Com aconseguir un descompte en la factura de la llum

  1. Si no tens usuari d’Endesa, registrar-te com a client al formulari de registre d’Endesa
Imatge: Formulari de registre d'usuari

2. Quan estigui registrat, crea un nou tràmit per sol·licitar el descompte. Caldrà que entris l’usuari i la contrasenya d’Endesa. Per començar el tràmit fes clic a aquí.

Imatge: Formulari d'Accés Àrea Client

3. Un cop dins veuràs un formulari amb tres desplegables. Cal que els omplis de la següent manera:

  • Tipus: PETICIÓ
  • Categoria: CAMPANYES
  • Assumpte: DESCOMPTE 15/15% en la factura de la llum

Després només cal prémer acceptar i ja se t’aplicarà el descompte al rebut de la llum del mes de juny.

Imatge: Formulari - Explica'ns el motiu

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments