fa 4 anys

61.000 alumnes d’autoescoles catalanes encara no s’han pogut examinar del permís de circulació a causa de la covid.

Segons Teresa Coll, presidenta de la Federació d’Autoescoles de Barcelona, la demanda d’usuaris ha seguit augmentant tot i la pandèmia.

Segons Teresa Coll, presidenta de la Federació d’Autoescoles de Barcelona, la demanda d’usuaris ha seguit augmentant tot i la pandèmia.

Les autoescoles catalanes han anat recuperant la normalitat després d’una aturada de gairebé tres mesos a causa de la covid. Tot i això, la presidenta de la Federació d’Autoescoles de Barcelona, Teresa Coll, ha afirmat que 61.000 persones encara no s’han pogut examinar del permís de circulació a Catalunya. Una situació que ha generat gairebé dos mesos d’espera per pujar a examen.

La falta d’examinadors també és un factor determinant que ha empitjorat amb la pandèmia. Alguns d’ells s’han vist afectats per un ERTO i encara no s’han incorporat a la feina. Altres ja s’ha incorporat, però alguns d’ells, que són pacients de risc, han demanat la baixa i altres han hagut de compaginar la feina amb la conciliació familiar.

La presidenta ha explicat que una de les seves grans preocupacions era que els alumnes no tornessin a les autoescoles per por al contagi o per la situació econòmica derivada de la crisi sanitària. Ara bé, s’ha detectat un augment de la demanda. Tot i això, Coll  afirma que no tenen prou capacitat per donar resposta a tota la demanda.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments