fa 5 anys

24M | Autocars a Altsasu

S’ha convocat una manifestació a Altsasu el matí de diumenge 24 de març contra la sentència de l’Audiència Nacional que condemna als joves de la població a fins a 13 anys de presó per una baralla de bar. Els veïns de la població volen mostrar la seva indignació per la ratificació de la sentència, que […]

S’ha convocat una manifestació a Altsasu el matí de diumenge 24 de març contra la sentència de l’Audiència Nacional que condemna als joves de la població a fins a 13 anys de presó per una baralla de bar. Els veïns de la població volen mostrar la seva indignació per la ratificació de la sentència, que […]

S’ha convocat una manifestació a Altsasu el matí de diumenge 24 de març contra la sentència de l’Audiència Nacional que condemna als joves de la població a fins a 13 anys de presó per una baralla de bar. Els veïns de la població volen mostrar la seva indignació per la ratificació de la sentència, que consideren completament desproporcionada amb els fets. La marxa començarà a les 12 des de l’Avinguda Pamplona i recorrerà els carrers de la població navarresa.

Des de Catalunya es preparen diversos autocars per assistir-hi. N’hi ha a totes les capitals de província, a l’àrea metropolitana, a Amposta i al Vallès Oriental. Els hem recollit tots en el següent mapa. Clicant sobre els punts vermells del mapa podreu veure a quina hora i de quin lloc surt, el preu i on comprar els tiquets. El mapa s’actualitzarà constantment, aneu-lo visitant si no hi veieu la vostra població.

Mapa d’autocars a Altsasu

Última actualització del mapa el dimecres 20 de març a les 7:32

Compra de tiquets a iGoToo

Alguns autocars només es poden reservar a través de l’aplicació iGoToo. Aquesta app és un servei de bus sharing que permet reservar l’autocar a través d’Internet. Si no es reserven prou places de l’autocar, el que l’ha llogat pot cancel·lar-lo (sempre amb uns quants dies d’antelació).

L’aplicació només és disponible per mòbils i la podeu descarregar aquí:

La crida dels pares i mares dels joves

A través del seu compte de Twitter, els pares i mares dels joves d’Altsasu han difós un vídeo convocant a tothom a la manifestació. Es preveu una gran afluència de gent del País Basc i Navarra així com d’autocars des de diferents punts de la geografia espanyola i catalana. Els veïns de la població han anunciat que oferiran les seves cases i el frontó municipal per si algú necessita fer nit.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments